آغاز پایش ۱۴۰۰ طرح کلان و نیمه‌تمام خراسان رضوی تأکید پزشکیان بر اهمیت کاربرد هوش مصنوعی عربستان ۲۵ هزار بطری ۵ لیتری آب زمزمه را برای حجاج ایرانی ارسال کرد تاکید استاندار خراسان رضوی بر تقویت دیپلماسی استانی و منطقه‌ای برای رونق بازار فرش استاندار خراسان رضوی: بازارچه‌های تخصصی برای عرضه محصولات صنایع دستی استان راه اندازی شود + فیلم وزیر کشور: نشست وزرای عضو اکو در تهران برگزار می‌شود (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) حملات موشکی تازه یمن به اراضی اشغالی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ایران در مذاکرات تهاجمی‌تر شده است عراقچی راهی نروژ شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) اسلامی: به دنبال ساخت راکتور بومی با سوخت ایرانی هستیم تکرار ادعای گروسی درباره نظارت بر پادمان‌ها در ایران از سوی اروپا ادعای نتانیاهو درباره پیشرفت گسترده در مذاکرات تبادل اسیران نخعی راد: اطلاعات ارزشمندی درباره پایگاه‌های رژیم صهیونیستی به دست آمده است رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش: بدون حضور موثر در فضای مجازی، فکر حاکمیت در فضای حقیقی توهمی بیش نیست سردار رادان از عوامل شناسایی و دستگیری قاتل الهه حسین نژاد تقدیر کرد کمیسیون اقتصادی مجلس با صلاحیت مدنی‌زاده موافقت کرد پلیس اسرائیل یکی از ساکنان تل‌آویو را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد آیت الله علم الهدی: هدف برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید تداوم نسل انقلابی باشد | جذب نسل جوان در برنامه‌های انقلابی با نوآوری سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مسکو قره‌باغ را به عنوان خاک جمهوری آذربایجان به رسمیت می‌شناسد معاون وزارت خارجه: تحریم‌های غرب مانع مقابله با تغییرات اقلیمی می‌شود زنگنه: تاکنون ۱۴ هیئت پارلمانی برای شرکت در مجمع بین المجالس آسیایی در مشهد اعلام حضور کرده‌اند اطلاعیه وزارت اطلاعات در مورد عملیات پیچیده سربازان گمنام امام زمان (عج) در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه: هرگونه تصمیم نسنجیده و مخرب در شورای حکام علیه ایران با پاسخ مقتضی مواجه خواهد شد خبرگزاری فرانسه از دیدار وزرای خارجه کشور‌های عربی و ایران در اسلو خبرداد ماجرای تغییر نام یک خیابان در تهران | خالد اسلامبولی که بود؟ اسلامی: سبک اظهارات گروسی تعجب برانگیز است | عکس‌العمل ما در برابر مکانیسم ماشه سخت خواهد بود ادعاهای تازه گروسی در گفت‌وگو با یک رسانه رژیم صهیونیستی | علیه هیچ‌کسی از جمله ایران دستورکار سیاسی نداریم! حکم اعدام ۹ تروریست داعشی اجرا شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

موافقت مجلس با بررسی اولویت دار افزایش تعطیلات در کشور | مخالفان و موافقان چه گفتند؟

  • کد خبر: ۲۰۸۸۸۳
  • ۰۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۰
موافقت مجلس با بررسی اولویت دار افزایش تعطیلات در کشور | مخالفان و موافقان چه گفتند؟
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز، درخواست اولویت بررسی لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری را رسیدگی کرده و در نهایت با این درخواست موافقت کردند.

به گزارش شهرآرنیوز، حسینعلی حاجی دلیگانی در مخالفت با این درخواست بیان کرد: اولویت امروز کشور بحث معیشت مردم می‌باشد و بحث ساعت کار اداری از اولویت‌های بعدی است. تعیین و پیگیری دستمزد کارگران و اعتماد سازی اولویت امروز نظام است، نظام خدمات زیادی داشته است که برخی افراد در تلاش هستند تا به آن خدشه وارد کنند.

وی در ادامه اظهار کرد: افزایش قیمت گوشت و سایر کالا‌ها از اولویت‌های دیگری است که ما باید به آن رسیدگی کنیم. همه کارکنان دولت شریف هستند، اما آیا همه ملت ایران کارمندان دولت هستند که ما اکنون دو روز در هفته را تعطیل کرده و چهار ساعت از ساعت کاری را کاهش دهیم. آنگاه جواب کارگران را چه باید بدهیم؟ کشور امروز نیاز دارد که فرهنگ کار را تقویت کنیم چرا که همه کشور‌های پیشرفته به این سمت رفته اند.

وی ادامه داد: ما نباید این پیام را به جامعه بدهیم که ساعت کار باید کاهش پیدا کند ما کار‌های زمین‌مانده زیادی داریم که باید به آن رسیدگی شود. از سوی دیگر ما برای کادر سلامت و نیرو‌های امنیتی و انتظامی چگونه قرار است ساعت کار را کاهش دهیم؟ اولویت امروز کشور این است که ساعت کار را اضافه کنیم چرا که ما کار‌های زمین مانده زیادی داریم که باید به آن رسیدگی شود.

عباس گودرزی در موافقت با درخواست اولویت بررسی لایحه ۲ روز تعطیلی پایان هفته بیان کرد: میانگین تعطیلی در سایر کشور‌ها سالانه ۱۱۹ روز است، اما در ایران میانگین تعطیلی سالانه ۷۸ روز می‌باشد. ما ۶۵ درصد میانگین تعطیلات جهانی روز تعطیل داریم در حالی که در کشور‌های پیشرفته به دنبال افزایش این تعطیلات هستند در این لایحه به دنبال تعطیلی دو روز در هفته می‌باشیم. تهران نیز دو روز در هفته تعطیل می‌باشد. مگر خون تهران‌نشین‌ها از سایر شهرستان‌ها رنگین‌تر است. این دو روز تعطیلی را که یک روز آن را جمعه می‌باشد و روز دیگر را دولت تعطیل می‌کند.

وی در ادامه اظهار کرد: این افزایش تعطیلی و ساعت کاهش کاری منجر به افزایش انگیزه کارمندان و تحکیم بنیان خانواده خواهد شد.

در نهایت نمایندگان با تقاضای بررسی لایحه ۲ روز تعطیلی آخر هفته به صورت خارج از نوبت موافقت کردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->